APK keuring in Nieuwerkerk aan den IJssel

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen: verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Neleman bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Vakgarage Neleman is RDW erkend en BOVAG-lid. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om uw auto te keuren. 

APK bij Vakgarage Neleman

Bij Vakgarage Neleman is uw APK gratis* in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Neleman uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. 

Er zijn weinig garages in Nieuwerkerk aan den IJssel die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

* Dit is exclusief RDW afmeldkosten.

APK bij Vakgarage Neleman in Nieuwerkerk aan den IJssel

Bent u woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Neleman bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Wij staan garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de 's-Gravenweg 32 in Nieuwerkerk aan den IJssel. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaand aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0180-312911 of mail naar info@vakgarageneleman.nl

APK keuring in Nieuwerkerk aan den IJssel, in de provincie ZH? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Neleman
's-Gravenweg 32
2911 CG Nieuwerkerk aan den IJssel

tel.: 0180-312911
mail: info@vakgarageneleman.nl