BEREKEN UW PRIJS EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Onderhoud voor een vaste prijs
  • Betaal achteraf na het onderhoud
  • Specialist in Nieuwerkerk a/d IJssel e.o.
  • BOVAG en RDW erkend

Auto onderhoud en reparatie Nieuwerkerk aan den IJssel

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens een onderhoudscheck bij Vakgarage Neleman is het mogelijk dat defecte onderdelen aan de auto ontdekt worden voordat dit schade toebrengt. Vakgarage Neleman verricht op vakkundige wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in of nabij Nieuwerkerk aan den IJssel, kom dan gerust langs bij Vakgarage Neleman. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk.

Geeft uw auto de periodieke onderhoudsbeurt aan in het dashboard, of voelt u dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Zorg dat u een afspraak maakt en hier niet te lang mee doorrijdt. Vakgarage Neleman gelegen aan 's-Gravenweg 32 bekijkt uw auto en bepaalt altijd voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wat de kosten zullen zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180-312911 of mail naar info@vakgarageneleman.nl

Auto onderhoud in Nieuwerkerk aan den IJssel, provincie Zuid-Holland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Maak nu een afspraak!